Cenazede İHA kazası!

Tüfekçi’nin önceki gün İstanbul Sanayi Mahallesi’ndeki mezarlıktaki defedileceği sırada, insansız hava aracı (İHA) mezarın üzerine düştü. Mucize eseri kalabalığa zarar vermeyen İHA, mezarlıktakilere korkulu anlar yaşattı. Bir alışveriş merkezi için çekim

Cenazede İHA kazası!
Tüfekçi’nin önceki gün İstanbul Sanayi Mahallesi’ndeki mezarlıktaki defedileceği sırada, insansız hava aracı (İHA) mezarın üzerine düştü. Mucize eseri kalabalığa zarar vermeyen İHA, mezarlıktakilere korkulu anlar yaşattı. Bir alışveriş merkezi için çekim yaptığı öğrenilen İHA, cenazeye katılanları da isyan ettirdi. Metin Sancak, "Verilmiş sadakamız varmış. Cenazedeki büyük kalabalığa rağmen insanlara çarpmayıp mezarın üzerine düşmesi Allah'ın bir lütfu. Sorumlular dua etsin ki kimsenin burnu kanamadı. Kalabalıkta birisine bir şey olsaydı, sonuçları çok ağır olurdu" dedi.
 
Trabzon Dernekler Federasyonu Yöneticisi Göksal Purtuloğlu ise, “Bu cihazlar denetlenmiyor mu? Her isteyen gökyüzüne İHA uçurabiliyorsa ülkemizin, insanımızın can güvenliği ne olacak? Yetkilileri, can güvenliğimizi riske atan bu duruma neden olanlar hakkında yasal işlem yapmaya davet ediyorum” dedi.
 
İrfan Tüfekçi, 2007 yılında İstanbul’a yerleşmiş Trabzonlu Ali Osman Tüfekçi’nin oğlu. Tüfekçi’nin kullandığı otomobil, cumartesi günü Kartepe D-10 karayolunda başka bir aracın kendisine çarpması sonucu kontrolden çıkarak park halindeki TIR’a çarptı. Kaza sonucu Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Tüfekçi, bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İrfan Tüfekçi, İstanbul’da toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel