Cem Yılmaz soluğu tatilde aldı

Cem Yılmaz, oğlu Kemal ve eski eşi Ahu Yağtu ile film çekimleri biter bitmez Bodrum'da buluştu. Yaklaşık 1 haftadır tatil yapan ünlü komedyen, bir beach çıkışında gazetecilere yakalandı. Bir anda karşısında gazetecileri gören Cem Yılmaz, beach sahibiyle b

Cem Yılmaz soluğu tatilde aldı

Cem Yılmaz, oğlu Kemal ve eski eşi Ahu Yağtu ile film çekimleri biter bitmez Bodrum'da buluştu. Yaklaşık 1 haftadır tatil yapan ünlü komedyen, bir beach çıkışında gazetecilere yakalandı. Bir anda karşısında gazetecileri gören Cem Yılmaz, beach sahibiyle beraber poz verdi. Hızlı adımlarla aracına doğru ilerleyen Yılmaz, "Tatilde değilim, iş için buradayım" ifadelerini kullandı. "Ben İstanbul'a gidiyorum, gelen varsa götüreyim" diyerek espri yapan ünlü komedyenin neşeli tavırları ise dikkatlerden kaçmadı. Oldukça kilo aldığı gözlenen Yılmaz, aracına binerek mekandan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler