Celta Vigo Atletico Madrid

Celta Vigo Atletico Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda ve maç öncesi son durum ne? işte ayrıntılar...

Celta Vigo Atletico Madrid

İspanya la Liga'nın 19. haftasında Celta Vigo Atletico Madrid ile karşı karşıya geliyor. Balaidos stadında oynanacak karşılaşmayı Ricardo De burgos yönetecek. Saat 21.30'da başlayacak karşılaşma Lig TV 2, Idman TV ve bu sayfadan canlı olarak yayınlanacak.

Ayrıca Idman TV / HD, beIN Sports FRANCE 1 / HD, beIN Sports MENA 14 HD, Canal  Partidazo / HD, Digi Sport 3 (rom), Digi Sport 3 (svk) / HD, Dolce Sport 1 / HD, Duhok TV, Eleven HD (poland), F  / Sport  HD, Fox Sports (italy) / HD, Futbol 1 (ukraine), NTV Plus Futbol 2 / HD, ONE Sport (israel) / HD, OTE Sport 2 HD, Sky Sport Plus (italy) / HD, Sky Sports 2 (uk) / 2HD, Sport 1 (hungary) / HD, Sport Plus (russia), Sport TV2 (portugal) / HD, Sport  HD (bulgaria), SportKlub 1 (croatia), SportKlub 1 (serbia) / HD, SportKlub 1 (slovenia), SuperSport 3 (za) / HD, SuperSport 3 HD (alb), SuperSport MaXimo 3, TV3 Sport 1 (den) / HD, Viasat Football (swe) / HD, Viasat Sport (nor) / HD, Viasat Sport Finland / HD, Ziggo Sport Select HD (ned) kanalları da mücadeleyi canlı olarak ekranlara getirecek.

Maç öncesinde Celta Vigo 18 hafta sonunda topladığı 31 puanla 5. sırada yer alırken Atletico Madrid 41 puanla 2. sırada kendine yer buldu.

Celta Vigo ve Atletico Madrid bu güne kadar 97 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalardan 322ünü Celta Vigo kazanırken 56 mücadeleyide Atletico Madrid kazandı. 18 karşılaşmada beraberlikle sonuçlandı. Celta Vigo'nun evinde oynanan 49 karşılaşmada ise Celta Vigo'nun 18 Atletico Madrid'in 20 galibiyeti bulunuyor. 11 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

İki takım son olarak 15.02.2015 tarihinde Celta Vigo'nun evinde karşılaştı ve bu karşılaşmayı ev sahibi ekip 2-0 kazandı. 

Celta, Atletico Madrid ile oynadığı son altı lig maçında bir galibiyet alabildi (1B 4M).

Celta, ligde oynadığı son iki maçı kaybetti; en son Şubat 2015'te üç maç üst üste kaybetmişlerdi.

Atletico, deplasmanda oynadığı son altı lig maçında bir kez yenildi (4G 1B); Malaga'ya 1-0 yenilmişlerdi.

Bu sezon La Liga'da itirazdan en fazla sarı kart gören takım Celta Vigo (14).

Bu sezon La Liga'da Atletico Madrid savunma oyuncuları dört kez direkleri nişanladı;

savunma oyuncularının şutları daha fazla direkten dönen başka bir takım bulunmuyor.

İDMAN TV CANLI YAYINI

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor