Celil Hekimoğlu: "Biz İstanbulu değil İstanbul bizi taklit edecek"

Trabzonspor Başkan Adayı Celil Hekimoğlu Olağan Genel Kurul'un da yapılacak seçim öncesi konuşma yaptı.   Celil hekimoğlu şunları söyledi;   Bir yıldır çalışmalara başladım. B ir çoğunuzla konuştum. tartıştım. Bugün buarada huzurlarınızda karşınızdayım Tr

Celil Hekimoğlu: "Biz İstanbulu değil İstanbul bizi taklit edecek"
Trabzonspor Başkan Adayı Celil Hekimoğlu Olağan Genel Kurul'un da yapılacak seçim öncesi konuşma yaptı.
 
Celil hekimoğlu şunları söyledi;
 
Bir yıldır çalışmalara başladım. B ir çoğunuzla konuştum. tartıştım. Bugün buarada huzurlarınızda karşınızdayım Trabzonsporumuzun en büyük pğroblemi birlik ve beraberlik. ben bu sorunu ortadan kaldırmak için Trabzon'da yaşayan bir kardeşiniz olarak karşınızdayım. Kadromuzda Trabzon'un saygın iş adamları ve Trabzonspor'a gönül vermiş insanlar var. Bir çok dnefalar bir araya geldik. fikirlerinizden faydalandık. biz Trabzonspor'u hep beraber yönetmeye talibiz. Seçildiğimizden sonra bu birlikteliği hep beraber sağlayacağız.
 
Takımımız 2010-2011 sezonundan sonra şike süreci ile karşı karşıya kalmıştır. Bu süreci unutmadık, unutturmayacapız. Trabzonspor'u birlikte yönetirken danışmanlar kurulu ile her birinizi bu sürece dahil edeceğiz. 
 
24 saat bu şehirde yaşayan bir başkanolarak Trabzonspor'u hep birlikte yükseltmek istiyoruz. kulübün büyük ekonomik sıkıntısı var. Trabzonspor kulübü yılda 150 milyon TL açık veriyor. Bu sürdürülebilir bir ekonomi modeli değildir. Bu kunuda bir çok projemiz var. Bunları sabırla yapacağız. Bunlar bugünden yarına düzeltilecek bir durum değildir. Bu bizim birlik ve berabelikten sonraki ikinci büyük önceliğimiz olacaktır
 
Futbol takımına va çalışanlarına birikmiş borçlarımız var. Bu nednele huzursuzluk var. Trabzonspr başkanlığı hesap ki,tap işidir. mazbatamızı aldığımız zaman futbol takımı ve çalışanlara borcu kapatarak orada da yeni bir çığıraçacağız. hep doğruları konuşacağız, yalan söylemeyeceğiz. Yapacaklarımızı söylleyeceğiz. Zirve yarışından şaşmadan ekonomik tabloyu nakkit akışı sağlanmış bir yapıya döndüreceğiz.
 
Seçildikten sonra çok ciddi bir kurumsallaşma hamlesi başlatacağız Trabzonspor'u her an hesap verebilir şeffaf bir yapıya kavuşturacağız. Tüm Trabzonspor gelegeleri bir işifre ile kulüpte olan biten herşeye ulaşabiliceksiniz. 
 
Bir çok projemiz var Trabzonspor TV'yi mutlaka kuracağız. Sesimizi şike sürecinde olsun diğer süreçlerde olsun duyuramadık. Trabzonspor TV'yi kurarak lig TV 61. kanalda inşallah izleyeceğiz. 
 
Scout ekibi kurarak Türkiye^nin her yerinde oyuncu keşifleri yaparak Trabzonspor'a katkı sağlayacağız. genç yıldızlaı takıma katabiliceğiz. Alt yapıya çok büyük yatırım yapacağız. Trabzonspor altyapısı Türkiye'nin en başarılı alt yapısı. Ama bun oyuncuları yukarıya taşıyamıyosuz. 
 
Amatör branşlar ve ferdi sporlara büyük katkı yapacağız. Bu insanlara destek vererek başarılı olmalarında rol oynayacağız. TS Club'ları en modern formalarla donatacağız. Bütün bunalrı yaparken tekrar şampiyon olam ruhunu geri getireceğizç Biz İstanbulu değil istanbul bizi taklit edecek. Bu nedenle Ali Kemal Denizci aramızda. jYaptıklarımız ve yapmadıkalrımız için her an hesap verecek durumda olacağız. Biz kyep yeni bir dğişşim için aranızdayız. Hazırz. Oyunuzu bize verin mutlu yarınları hep birlikte inşa edelim.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor