Çelik'ten İhsanoğlu'na veryansın

Rakip olarak Başbakan Erdoğan'ın karşısına çıkarılan ve "çatı" ifadelerini kullanarak sert eleştirilerde bulunan Bakan Çelik, şunları söyledi:"Elini herkes vicdanına koysun. Ekmeleddin Bey, CHP'nin adayı olur muydu veya başka türlü söyleyelim, Ekmeleddin

Çelik'ten İhsanoğlu'na veryansın

Rakip olarak Başbakan Erdoğan'ın karşısına çıkarılan ve "çatı" ifadelerini kullanarak sert eleştirilerde bulunan Bakan Çelik, şunları söyledi:

"Elini herkes vicdanına koysun. Ekmeleddin Bey, CHP'nin adayı olur muydu veya başka türlü söyleyelim, Ekmeleddin Bey, adaylık düşünür müydü? Kimsenin tanımadığı bir adam niye cumhurbaşkanı adayı olsun ki? Kendisi ister miydi böyle bir şey? Kendisi böyle bir şey düşünmezdi. Peki, CHP olarak baktığınızda, CHP böyle bir adayı gösterir miydi? Böyle bir adayı niye gösterecek ki? CHP böyle bir şey göstermez. CHP ile MHP'nin bir araya gelmesi normal bir şey midir? Türkiye'nin geleceği açısından çok normal bir şey değil. Haydi diyelim bunlar bir araya geldi, Türkiye Sosyalist İşçi Partisi'nin orada ne işi var. Hadi o var diyelim, Büyük Birlik Partisi'nin ne işi var? Yani bir enteresan yapılanma var, enteresan bir çatı oluşturma gayreti var. Tabii olmadığını bilmenizi istiyorum. Doğal seyrinde değil. Ne dedim, Başbakanımız bu hizmetleri yaptı, yaptı, yaptı, karış karış Türkiye'ye hizmet etti ve şimdi diyor ki 'ben bunu taçlandırmak istiyorum'. Onlar da böyle bir şey var mı? Hizmet anlayışı var mı, 5 yıllık, 1 yıllık, 6 aylık, 6 senelik bir plan ve proje var mı, yok. Bir proje var, böyle mahfillerde bu olayı oluşturalım, şu Tayyip Erdoğan'ı şu Türk siyasetinden uzaklaştıralım. Ana proje bu. Erdoğan gitsin, buna, bu şekilde bunların gücü yetmez."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset