Çayeli'ne afet konutları geliyor

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının yatırım programında olan Çayeli'nde, 14 daireli afet konutları yapılacak.Çayeli İl Genel Meclisi Üyesi Cafer Kuru, yaptığı açıklamada, Şairler Mahallesi Kız Meslek Lisesi yanında bir blokta, 14 afet ko

Çayeli'ne afet konutları geliyor

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının yatırım programında olan Çayeli'nde, 14 daireli afet konutları yapılacak.

Çayeli İl Genel Meclisi Üyesi Cafer Kuru, yaptığı açıklamada, Şairler Mahallesi Kız Meslek Lisesi yanında bir blokta, 14 afet konutu yapılacağını belirtti.

Rize Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünde 5 Ağustos'ta ihalesi yapılıp sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 370 gün içinde konutların bitirilerek hak sahiplerine teslim edileceğini ifade eden Kuru, "Afet konutları, ilçemizin muhtelif köylerinde 2005-2006 ve 2011 yıllarında meydana gelen afetlerden hak sahibi olan 14 afetzede için yapılacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler