Çayeli Denizcilik Lisesi Almanya’da

Çayeli Denizcilik Lisesi başarılarına bir yenisini daha eklemek amaçlı öğrencileriyle birlikte Almanya'ya gitti. AB Erasmus Projesi kapsamında gemilerde iş güvenliği ve yangın söndürme stajı yapan Çayeli Denizcilik Lisesi öğrencileri Almanya'nın sanayi te

Çayeli Denizcilik Lisesi Almanya’da

Çayeli Denizcilik Lisesi başarılarına bir yenisini daha eklemek amaçlı öğrencileriyle birlikte Almanya'ya gitti.

AB Erasmus Projesi kapsamında gemilerde iş güvenliği ve yangın söndürme stajı yapan Çayeli Denizcilik Lisesi öğrencileri Almanya'nın sanayi tesislerini, teknik okullarını ve Avrupa'nın çeşitli başkentlerini dolaşarak bilgi birikimlerini ve tecrübelerini artırmayı hedefliyor.

2016 yılında Ulusal Ajans tarafından Rize'den kabul gören ve denizcilik alanında tek okul projesi hakkı kazanan Çayeli Denizcilik Lisesi Müdürü Hüseyin Şahin, "Bu proje ile öğrencilerin teorik bilgilerinin uygulamaya geçirilmesi açısından son derece önem arz ediyor. Öğrencilerin Avrupa'ya uyumu, okullarını, Rize'yi ve ülkelerini temsil etme kabiliyetinin üst düzeyde olması bizi memnun ediyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler