Cavanda'ya özel görev!

Sezon başında İtalyan devi Lazio’dan 2 milyon Euro’ya transfer edilen Belçikalı savunmacı Pedro Cavanda, Trabzonspor formasıyla çıktığı maçlarda fark yaratmaya devam ediyor. 24 yaşındaki sağ bek, Süper Lig’de çıktığı 11 maçta Bordo Mavili ekibin en çok si

Cavanda'ya özel görev!
Sezon başında İtalyan devi Lazio’dan 2 milyon Euro’ya transfer edilen Belçikalı savunmacı Pedro Cavanda, Trabzonspor formasıyla çıktığı maçlarda fark yaratmaya devam ediyor. 24 yaşındaki sağ bek, Süper Lig’de çıktığı 11 maçta Bordo Mavili ekibin en çok sivrilen oyuncusu olmayı başardı. 
 
Hızı ve adam geçme becerileriyle Sadi Tekelioğlu’nun Fenerbahçe maçında en güvendiği isim olan Cavanda, Kadıköy’de savunma becerilerinin yanı sıra hücum anlamında da takımına katkı sağlamaya çalışacak. 
 
Antrenmanda hırslı ve istekli bir görüntü çizen Belçikalı oyuncuya çok güvenen tecrübeli çalıştırıcı, “Gençlerbirliği maçındaki oyununa hücum özelliklerini ekle ve fırsat buldukça rakip beklerin üzerine katederek topu ileriye taşı. 90 dakika enerjini ekonomik kullan” talimatı vererek genç oyuncusuna güvendiğini belirtti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler