Çatışma: 1 polis şehit!

Siirt'te, kaçakçılık şüphesiyle durdurulmak istenen bir otomobilden polise ateş açılınca çatışma çıktı.Olayda, 1 polis memuru şehit oldu, ateş açılan araçtaki 1 kişi de öldü.Siirt-Eruh karayolunun 15'inci kilometresinde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve

Çatışma: 1 polis şehit!

Siirt'te, kaçakçılık şüphesiyle durdurulmak istenen bir otomobilden polise ateş açılınca çatışma çıktı.

Olayda, 1 polis memuru şehit oldu, ateş açılan araçtaki 1 kişi de öldü.
Siirt-Eruh karayolunun 15'inci kilometresinde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine sabaha karşı saat 02.00 sıralarında kaçakçılık şüphesiyle bir aracı durdurmak istedi.

Araçtan polise ateş açılınca polis karşılık verdi. Açılan ateş sonucu, polis memuru Bünyamin Torğut (30) ağır yaralandı. Siirt Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Torğut, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Olay yerinde yapılan incelemede, polise ateş açılan araçta da bir kişi ölü olarak bulundu. Araçta bulunan bir kişinin ise kaçtığı belirtildi. Kaçan kişinin yakalanması için bölgede Jandarma desteğinde geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Şehit polis memuru Bünyamin Torğut'un cenazesinin Siirt Valiliği önünde yapılacak tören sonrası memleketi Elazığ'a gönderileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler