Cardozo'ya ilaç gibi gelecek!

Trabzonspor’un Paraguaylı yıldızı Oscar Cardozo, bu sezonki performansı ile adeta hayal kırıklığı yaratıyor. Belindeki rahatsızlıktan ötürü ilk etap kampını kaçıran Cardozo, ameliyat olmaktan son anda vazgeçmişti.   Bugüne kadar henüz beklenen seviyeye ul

Cardozo'ya ilaç gibi gelecek!
Trabzonspor’un Paraguaylı yıldızı Oscar Cardozo, bu sezonki performansı ile adeta hayal kırıklığı yaratıyor. Belindeki rahatsızlıktan ötürü ilk etap kampını kaçıran Cardozo, ameliyat olmaktan son anda vazgeçmişti.
 
Bugüne kadar henüz beklenen seviyeye ulaşamayan ve formasını yeni transfer Dame N’Doye’ye kaptıran Cardozo’ya Katar ve Çin’den ciddi teklifler geldiği ancak Paraguaylı yıldızın Trabzonspor’dan ayrılmak istemediği öğrenildi. Akhisar maçı sonrası 15 günlük milli ara olacak. Cardozo bu arayı iyi değerlendirip yeniden formayı almak istiyor. Cardozo özellikle, kanatlardan kendisine orta yapılmamasından dert yanıyordu. Şota’nın bu anlamda Cardozo’ya göre bir oyun sistemi de geliştirebilir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler