Cardozo'nun gözü Fener'de

Gençlerbirliği karşısında son dakikada gelen golle üç puan ve moral kazanan Trabzonspor’da gözler Fenerbahçe maçına çevrildi.   Hafta sonu İstanbul’a tam kadro gitmesi beklenen Bordo-Mavililer’de, Bosingwa, Constant ve Medjani’nin takımdan ayrılmasının ar

Cardozo'nun gözü Fener'de
Gençlerbirliği karşısında son dakikada gelen golle üç puan ve moral kazanan Trabzonspor’da gözler Fenerbahçe maçına çevrildi.
 
Hafta sonu İstanbul’a tam kadro gitmesi beklenen Bordo-Mavililer’de, Bosingwa, Constant ve Medjani’nin takımdan ayrılmasının ardından ekonomik sorunlar için menacerini Trabzon’a çağıran Cardozo’nun sorunlarının da çözüldüğü belirtildi. Paraguaylı golcüyle yapılan görüşmede, kongre nedeniyle kulübün iç durumunun karışık olduğu ama kongre sonrasında tüm ödemelerin yapılacağı vurgulandı.
 
Çıkan haberlerin aksine morali çok iyi olduğu öğrenilen Fırtına’nın forveti, diğer yabancıları da zorlu karşılaşmaya hazırlıyor. Onlara Trabzonspor için Fenerbahçe maçının önemini anlatan Cardozo’nun, “Bu maçta hepimiz elimizden geleni yapmalıyız” dediği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor