Cardozo: Seninle çok iyi anlaşacağız

Trabzonspor camiasında Erkan Zengin sevinci yaşanıyor. Fenerbahçe'nin elinden alınan tecrübeli oyuncu, tek idmanla çıktığı Sivasspor maçında sadece 27 dakika oynamasına rağmen 2 asist yaparak herkesi mest etti.BÜYÜK GÜÇ KATTITeknik direktör Ersun Yanal, s

Cardozo: Seninle çok iyi anlaşacağız

Trabzonspor camiasında Erkan Zengin sevinci yaşanıyor. Fenerbahçe'nin elinden alınan tecrübeli oyuncu, tek idmanla çıktığı Sivasspor maçında sadece 27 dakika oynamasına rağmen 2 asist yaparak herkesi mest etti.

BÜYÜK GÜÇ KATTI

Teknik direktör Ersun Yanal, soyunma odasında eski öğrencisini özel olarak tebrik ederken, "Bizimle olarak en doğru kararı verdin. İyi bir takımımız var ve seninle çok daha iyi olduk. Bu bir başlangıç olsun. Zaman zaman yine istediğimizi yapamadığımız anlar oldu ancak kazanmayı alışkanlık haline getirmeliyiz" sözleri ile moral verdi. Oscar Cardozo'nun da kendisine asist yapan Erkan'ı kutlayarak, "Seninle çok iyi anlaşacağız. Bu çok açık" dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler