Cardozo kulübeye mi?

Mersin İdmanyurdu ve Lokeren galibiyetleri ile taraftarının gönlünü bir nebze alan Trabzonspor, gözünü bugün konuk edeceği Gaziantepspor’a çevirdi. Zorlu lig mücadelesinde yoğun maç trafiği nedeniyle yorgun düşen bazı futbolcularını dinlendirmeyi planlaya

Cardozo kulübeye mi?

Mersin İdmanyurdu ve Lokeren galibiyetleri ile taraftarının gönlünü bir nebze alan Trabzonspor, gözünü bugün konuk edeceği Gaziantepspor’a çevirdi. Zorlu lig mücadelesinde yoğun maç trafiği nedeniyle yorgun düşen bazı futbolcularını dinlendirmeyi planlayan teknik direktör Vahid Halilhodzic’i, zorlayan tek isim ise Oscar Cardozo oldu… Paraguaylı Santraforu Kulübüye çekmek isteyen Boşnak teknik adam, bu fikrinden çift forvetle oynama isteği vazgeçirdi.

Gaziantep karşısında 4-4-2 dizilişi ile sahaya sürmeyi beklenen Vahid Halilhodzic’in savunmayı Bosingwa-Belkalem-M. Akbaş-Musa dörtlemesinden orta sahayı Sefa-Soner-Constant-Mehmet dörtlüsünden, ileri ucu ise Cardozo ve Yatabre ikilisinden oluşturması bekleniyor. Lokeren maçında ilk 11’de sahaya çıkan Medjani ve Waris’in yanı sıra sakatlıkları geçen Mustafa Yumlu ve Özer ise kulübede olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler