Cardozo fırçayı yedi!

Haber61.net Spor ServisiUEFA Avrupa Ligi grup karşılaşmalarında ilk maçını Metalist Kharkiv'le oynayacak olan Trabzonspor bu maçın hazırlıklarına bugün başladı.Bordo mavili ekipte uzun süredir takımla çalışamayan Cardozo da bugün takımla çalışmalara başla

Cardozo fırçayı yedi!

Haber61.net Spor Servisi

UEFA Avrupa Ligi grup karşılaşmalarında ilk maçını Metalist Kharkiv'le oynayacak olan Trabzonspor bu maçın hazırlıklarına bugün başladı.

Bordo mavili ekipte uzun süredir takımla çalışamayan Cardozo da bugün takımla çalışmalara başladı. Ancak Cardozo ilk idmanında teknik patron Halilhodzic'ten fırçayı yedi.

Kafa topu çalışmaları sırasında Cardozo'nun hareketlerini laubali bulan Boşnak teknik adam golcü futbolcuya kızarak sert çıktı. Halilhodzic Cardozo'dan daha çok konsantre olmasını isterken idmanları daha çok ciddiye alması konusunda uyardı. Bu uyarının ardından Cardozo'nun da daha ciddi çalıştığı görüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler