Canalioğlu Başbakan'a Trabzon'daki hastaneyi sordu

CHP PM üyesi ve Trabzon Milletvekili M. Volkan Canalioğlu Trabzon'da 3 sene önce TOKİ tarafından yapılmaya başlanan diş hastanesinde ki işçi grevini yazılı soru önergesi olarak meclis gündemine taşıdı. Şantiyede çalışan yaklaşık 70'e yakın işçi emekçisini

Canalioğlu Başbakan'a Trabzon'daki hastaneyi sordu
CHP PM üyesi ve Trabzon Milletvekili M. Volkan Canalioğlu Trabzon'da 3 sene önce TOKİ tarafından yapılmaya başlanan diş hastanesinde ki işçi grevini yazılı soru önergesi olarak meclis gündemine taşıdı.
 
Şantiyede çalışan yaklaşık 70'e yakın işçi emekçisinin mağdur olduğunu belirten Volkan Canalioğlu '' Kimisi parasını alamıyor kimisi ise yemek yemeye para bulamıyor. 6 aydır maaşlarını  alamayan işçi emekçisi kardeşlerim TOKİ' nin duyarsız kaldığını belirterek grev haklarını kullanıyorlar. Bizde işçi emekçisi kardeşlerimizin arkasında olacağız ve mağduriyetlerinin giderilmesi için elimizden geleni ardına koymayacağız.'' dedi.
 
Canalioğlu Diş Hastahanesi çalışanlarının mağduriyetleri hakkında Başbakan Ahmet Davutoğlu'na yazılı soru önergesinde şu soruları yöneltti;
 
1- TOKİ tarafından yapılan '' Trabzon Ağız ve Diş Sağlığı Hastahanesi'' inşaatında çalışan işçilerimizin 6 aydır maaş alamamanın debepleri nelerdir?
 
2- Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı olarak; 6 aydır maaş alamayan ve grev yapan işçilerimizin mağduriyetlerini gidermek adına bir girişimde bulunup bu sorunu ortadan kaldıracaksınız?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel