Çanakkale’de 51 kaçak göçmen...

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi sahillerinden Yunanistan'ın Midilli Adası'na yasadışı yollarla geçmek için lastik botlarla denize açılan kaçak göçmenler, 2 mil açıkta Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı.Acıdere ve Yeşil Liman mevkilerinden Yunanistan'ın Mi

Çanakkale’de 51 kaçak göçmen...

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi sahillerinden Yunanistan'ın Midilli Adası'na yasadışı yollarla geçmek için lastik botlarla denize açılan kaçak göçmenler, 2 mil açıkta Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı.

Acıdere ve Yeşil Liman mevkilerinden Yunanistan'ın Midilli Adası'na ulaşmak için lastik botlarla denize açılan Suriyelilerin içinde bulunduğu iki bot bölgede devriye görevi yapan TCSG 81 Gemisi tarafından kurtarılarak gemiye alındı. Daha sonra içindeki kaçak göçmenlerle Küçükkuyu açıklarına gelen gemideki göçmenler SAGET 25 Botu tarafından Sahil Güvenlik rıhtımına taşındı.Kaçaklar kimlik belirlenmesinin ardından minibüslerle Ayvacık'taki Göçmen Geri Gönderme Merkezi'ne gönderildiler.

Çanakkale’de 51 kaçak göçmen...

Çanakkale’de 51 kaçak göçmen...

Çanakkale’de 51 kaçak göçmen...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler