Çakıroğlu'ndan bomba cevap

Haber61 Spor Servisi Trabzonspor'da daha önce Asbaşkanlık yapan ve şimdiki kongre sürecinde başkan adayıyken Celil Hekimoğlu ile birleşerek yönetim listesinde yer alan Sebahattin Çakıroğlu sosyal medyada taraftara verdiği cevapla bir anda en çok konuşulan

Çakıroğlu'ndan bomba cevap

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'da daha önce Asbaşkanlık yapan ve şimdiki kongre sürecinde başkan adayıyken Celil Hekimoğlu ile birleşerek yönetim listesinde yer alan Sebahattin Çakıroğlu sosyal medyada taraftara verdiği cevapla bir anda en çok konuşulanlardan oldu.

Sosyal medyada bir taraftar Türkiye'nin Rusya uçağını düşürmesi ile bağlantı kurarak esprili bir şekilde Çakıroğlu'na "Başkanım Rusya bize savaş açmama şartı olarak Onur ve Ekici'yi isterse nasıl bir strateji izlemeliyiz" şeklinde soru yönetltti.

Çakıroğlu'da aynı şekilde taraftarın sorusuna esprili bir şekilde "İkinci uçağını da düşürürüz" yanıt verdi. Bu yanıt taraflarca beğeni toplarken Çakıroğlu bir anlamda yıldız futbolcuları takımda tutacaklarının da mesajını vermiş oldu.

İşte o mesajlaşma:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor