Çakır: Trabzon'a onaylı geldik

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon AK Parti Milletvekili Aday Adayı Davut Çakır, Haber61’i ziyaret etti.Çakır, "Trabzon’a gelişinin ardından, milletvekilliğine aday olmasıyla ilgili olarak Çakır, “Bizim Trabzon’a gelişimiz onaylıydı. Trabzon gündemimiz de

Çakır: Trabzon'a onaylı geldik

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon AK Parti Milletvekili Aday Adayı Davut Çakır, Haber61’i ziyaret etti.

Çakır, "Trabzon’a gelişinin ardından, milletvekilliğine aday olmasıyla ilgili olarak Çakır, “Bizim Trabzon’a gelişimiz onaylıydı. Trabzon gündemimiz de yoktu. Trabzon’a gelmeden önce Malatya, TOKİ Başkan yardımcılığı vardı. O yüzden Trabzon’a onaylı geldik. Trabzon’a gelirken, bana bırakılsaydı Kocaeli’ne Genel Sekreter veya TOKİ Başkan yardımcısı olmamız lazımdı. Trabzon’a gelirken burası memleketimiz 4 yıl hizmet ederiz 4 yılın sonunda iki seçim birleşiyor o zaman milletvekili adayı oluruz. Geldiğimiz şartlar ile şimdi şartlar değişti. 3 dönem devam edecekti. Kaldırma kararı alacaklardı. Şimdi biz de buraya gelirken şunu hesapladık. Burası memleketinize gelirken siyaset yaparsınız ondan sonra hizmet edersiniz.” ifadelerine yer verdi.

Bu dönem AK Parti’nin 3 dönem şansı dolmuş siyasetçi olduğunu söyleyen Çakır, “ Bu dönem siyasete girdiniz, gelecek dönem ancak sakatlanan insanın yerine girersiniz. Alan açık. Sizin alanınız açık. Siyaset yapacak alanınız açık. Gidip düz milletvekiline talip olsak gitmeyiz. Burada alan açık. Bende bugün siyasette ki arkadaşlara rakip gözüyle bakmıyorum. Herkes kendi ile rakip ancak sırada rakibiz. Elbette belli istişareleri yaparak yola çıkmanız gerek. Arkaya bakacak mısın bakmayacağız.” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler