Çakar'dan inanılmaz Mızrak iddiası

Televizyon yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar, son günlerin en çok tartışılan hakemi Nihat Mızrak ile ilgili çok ilginç bir iddia ortaya attı. Süper Lig’in 24. haftasında oynanan G.Birliği-F.Bahçe karşılaşmasının 1. yardımcı hakemliğini ve 19. haftada F.

Çakar'dan inanılmaz Mızrak iddiası

Televizyon yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar, son günlerin en çok tartışılan hakemi Nihat Mızrak ile ilgili çok ilginç bir iddia ortaya attı.

 

Süper Lig’in 24. haftasında oynanan G.Birliği-F.Bahçe karşılaşmasının 1. yardımcı hakemliğini ve 19. haftada F.Bahçe-Trabzonspor maçının 2. yardımcı hakemliğini üstlenen Nihat Mızrak, haftalardır en çok tartışılan hakem oldu.

 

TFF, MHK, Trabzonspor, Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında demeç savaşlarına neden olan Nihat Mızrak hakkında dün bir televizyon programında şok eden bir iddia ortaya atıldı.

 

“OKÇUOĞLU’NUN TELEFONU DİNLENDİ”

Televizyon yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar’ın iddiasına göre hakem Nihat Mızrak ile MHK Başkan Vekili Yüksel Okçuoğlu arasında oldukça ilginç bir gelişme yaşandı. “İsterlerse beni savcılığa şikayet etsinler. Konuşmaların detaylarını bilmiyorum ama şahidim var” diyen Çakar’ın iddiası ise Mızrak’ın izinsiz bir şekilde Okçuoğlu’nun telefonlarını dinlettiği yönünde…

 

Çakar’ın televizyon programında dile getirdiği iddiaları ve konuyla ilgili yorumu şu şekilde:

 

“Mızrak, Yüksel Okçuoğlu’nun telefonlarını dinletmiş izinsiz bir şekilde. Okçuoğlu da gitsin beni savcılığa versin, Mızrak da… Nihat Mızrak, Okçuoğlu’nun bir şekilde Diyarbakır ile İstanbul’dan yapmış olduğu konuşmaları dinletmiş. Detayını bilmiyorum ama şahidim var. Telefonlarını dinletme işine giren adamda sıkıntı vardır, bir beklenti vardır. Okçuoğlu da bu dinletme olayını biliyor.”

 

“SÖYLENENLERİN HEPSİ YALAN”

Ahmet Çakar’ın ortaya attığı iddialar sonrasında Yüksel Okçuoğlu, söylenenlerin hepsinin yalan olduğunu dile getirirken, “Hakkımda söylenenlerin hepsinin hesabını soracağım” şeklinde konuştu...

 

Okçuoğlu’nun, verdiği cevap şu şekilde: “Böyle bir şey yok… Yalan. Ben sokaktaki adam değilim. Benim adım Yüksel Okçuoğlu. Benim hakkımda kim ne yazarsa karşısında beni bulur. Ben bu spor için 40 senemi vermişim. Hiç haysiyet yok bunlarda. Ben yaptığım şeyi söylerim, yok böyle bir şey. Abuk sabuk şeyleri söylüyorlar. Allah'tan korkmazlar mı? Dedikodu yapmaktan çekinmezler mi? Ben attığım her adımın hesabını verebilecek kadar karakterli bir insanım.”

 

“BENİ MAHKEMEYE VERSİNLER”

Ahmet Çakar da: “Okçuoğlu madem söylediklerimi yalanlıyor beni mahkemeye versin. Ben de o zaman şahitlerimi, her şeyimi ortaya koyayım” dedi.

 

Çakar: “Okçuoğlu neden bu kadar sert bir konuşma yaptı bilmem ama bir de benim yüzüme karşı konuşsun göreyim ben onu o zaman” ifadelerini kullandı.

 

CEVAPSIZ SORULAR HAVADA KALDI!

Nihat Mızrak’ın Yüksel Okçuoğlu’nun telefonlarını dinlettiğini iddia eden Ahmet Çakar iddiasında çok kararlı. Her fırsatta taraflar için “Beni mahkemeye versinler kanıtlayayım” diyen Çakar ‘dinlemeye takılan’ konuşmalarının içeriğini bilmediğini söylüyor.

 

Nihat Mızrak'ın bu haberin ardından telefonunu kapattığı ve kendisine ulaşılamadığını öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor