Çağlayan Adliyesi'ne şehit savcının adı verilecek!

İşte Davutoğlu'nun açıklamalarından satır başları:Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti adına ve bütün milletimizin bir vefa borcu olarak İstanbul Çağlayan Adalet Sarayı'nın adı bundan sonra Mehmet Selim Kiraz Adalet Sarayı olarak değiştirilecektir. Mehmet Selim K

Çağlayan Adliyesi'ne şehit savcının adı verilecek!

İşte Davutoğlu'nun açıklamalarından satır başları:

Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti adına ve bütün milletimizin bir vefa borcu olarak İstanbul Çağlayan Adalet Sarayı'nın adı bundan sonra Mehmet Selim Kiraz Adalet Sarayı olarak değiştirilecektir. Mehmet Selim Kiraz adaletin vakarını, onurunu korumuştur.

Oğluyla kucaklaştığımızda aileden aldığımız terbiyeyle nasıl metin durduğuna şahit olduk. Aynı Özgecan'ın ailesi gibi... Bu mesajları alıp bütün medyanın, STK'ların duvarlarına temel ahlakın ilkleri olarak asmak lazım Bu asil aileye minnet duyuyorum, teşekkür duyuyorum

Emniyet güçlerimiz Aldıkları talimatın gereğini yapmışlardır. En baştan beri her türlü yöntemi kullanınız ve savcımızı salim kurtaracak şekilde çalışmanızı yürütünüz. Etkin şekilde müdahale etmekten kaçınmayın dedik.

İçeriden silah sesi geldiği andan da odanın duvarları da patlatmak suretiyle içeri girilmiş. Arka tarafa barikatlar kurulmuştu çünkü, maalesef savcımızı kurtaramadık.

Aynı sağduyulu tavır siyasiler ve medya tarafından gösterilsin isterdik.

Ama maalesef medyamızın bazıları bu acıyı paylaşırken, başka bir kesimi de daha evlat acısı yüreğini inmiş ailenin acısı dururken bu sabah gazeteleri açtığınıza o resimleri, şakağına silah dayanmış resimleri yayınlama ahlaksızlığını, nezaketsizliğini göstermiştir.

Bütün bu medya mensuplarına çağrıda bulunuyorum. Öz eleştiri yapın Kendi eşiniz, babanız olsaydı bunların olacağını düşünün acaba ne hissederlerdi? Bu insani bir durumdur.

Hep beraber cenaze namazı kıldık ama muhalefet burada değildi.

Sayın Kılıçdaroğlu beni, bizi eleştireceğini e keşke burada olsaydı acıyı beraber paylaşsaydık, namazda aynı safhada dursaydık.

Kılıçdaroğlu'nun attığı tweetler… Bu saldırı nasıl unutulmayacaksa o tweetlerde unutulmayacaktır.

Bahçeli'nin yaptığı açıklama da öyle.

Cenazeyi defnettiğimiz için söylüyorum, bu ülkenin kaderi hepimizin kaderi. Bu cenazede bulunmayan Kılıçdaroğlu be Bahçeli iç güvenlik paketine karşı çıkmışlardır.

Şimdi hesap vaktidir. Demirtaş, Kılıçdaroğlu, Bahçeli bugün burada olsaydı bu eleştirileri yapmayacaktım.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler