Büyük İddia: Steve Jobs Yaşıyor mu?

Şu an Apple diye bir şirket varsa ve bu şirket şu an bu kadar başarılıysa bunun arkasında hiç şüphesiz Steve Jobs ismi yatıyor.

Büyük İddia: Steve Jobs Yaşıyor mu?

Şu an Apple diye bir şirket varsa ve bu şirket şu an bu kadar başarılıysa bunun arkasında hiç şüphesiz Steve Jobs ismi yatıyor. Dünyamıza kazandırdığı teknolojik ürünlerle sonsuza kadar hatırlanacak olan Steve Jobs, yaklaşık 3 yıl önce yani 2011'in 5 Ekim'inde kansere yenik düşmüştü.

Ancak geçtiğimiz gün Reddit'de ortaya çıkan bir fotoğraf, Jobs'ın ölümü ile ilgili çok iddialı bir komplo teorisinin ortaya atılmasına sebep oldu. Apple'ın efsanevi ismi Steve Jobs aslında yaşıyor mu? Reddit'de "TheHorseSizedDuck" isimli kullanıcı geçtiğimiz gün Brezilya'da çekti selfie fotoğrafını tüm internetle paylaştı.

BENZERLİK DİKKAT ÇEKİCİ

Fotoğrafın sağ alt kısmında yer alan ve tekerlekli sandalyede götürülen adamın Steve Jobs'ın hemen hemen aynısı olması hemen akla 'Steve Jobs yaşıyor mu?' sorularını getirdi.

Bazı Reddit kullanıcıları bu konuya inanırken diğerleri ise bir komplo teorisinden ibaret dedi. Ancak fotoğraftaki benzerlik hiç de yabana atılacak cinsten değil.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji