Büyük Birlik Partisi Ortahisar 2. Olağan Kongresi yapıldı! Yeni yönetim belli oldu

Trabzon'un Ortahisar İlçesinde Büyük Birlik partisi 2. Olağan Kongresi gerçekleşti.

Büyük Birlik Partisi Ortahisar 2. Olağan Kongresi yapıldı! Yeni yönetim belli oldu

Saat 12.30 sıralarında başlayan kongre büyük bir heyecan içerisinde gerçekleşti.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi kongre salonunda gerçekleşen kongre Haber61’den canlı olarak yayınlandı.

WhatsApp Image 2022-11-27 at 14.01.31

Kuran-ı Kerim tilaveti, Saygı duruşu ve istiklal Marşı'nın ardından Büyük Birlik partisi genel başkanı Mustafa Destici'nin Trabzon'a daha önce geldiğinde yaptığı konuşma sinevizyona yansıtıldı.

Merhum kurucu başkan Muhsin Yazıcıoğlu'nun son konuşması sinevizyona yansıtılıp ardından fatiha okundu.

Kongreye Ahmet Buzdağ başkanlığı'nda tek liste halinde girildi.

456456456

Buzdağ yaptığı açılış konuşmasında "Bizleri bu göreve layık gören başta Genel Başkanımız Mustafa Destici’ye, Genel Merkezimize, bizden desteğini esirgemeyen Başkan Yardımcılarımız Sayın Sultan Selim Şimşek Başkanımıza ve ayrıca İstanbul İl Başkanımız Sayın Dursun Çağlayan Başkanımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bizden önce görev yapan, bayrağımızı dalgalandıran Sayın Yılmaz Mermertaş Başkanıma tekrar teşekkür edeim.
Büyük Birlik Partisi, millet ve menfaati önde tutan, bu uğurda liderini şehit vermiş dava hareketidir. Biz de rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun dediği gibi fedakarlık değil, feda olmak için göreve geldik. Allah’ın izniyle duruşumuz, çalışmamızla rahmetli Muhsin Yazıcı’nın duruşuna, sevdasına, vizyonuna yakışır şekilde hareket edeceğiz."  ifadelerini kullandı.

WhatsApp Image 2022-11-27 at 12.44.03

Kongreye Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sultan Selim Şimşek'in de katıldı.

Şimşek yaptığı konuşmasında "Vatanda birlik diyen, ezanda, kıblede, secdede, Kuran’da, Allah’ta birlik diyenlerin davasıdır davamız. Yanlış kimden gelirse gelsin ona yanlış der karşısında dururuz, kim doğru diyorsa hak verir yanında dururuz. Siyasette durduğumuz yer doğrudur. Biz terörle mücadelenin, savunma sanayimizin, Mavi Vatan’ımızın velhasıl vatanımızın, bayrağımızın yanındayız. Benim hayalim Avrupa Birliği, Amerika Birleşik Devletleri veya Büyük Ortadoğu Projesi değildir.

WhatsApp Image 2022-11-27 at 13.51.58
Pek yakında göreceksiniz ki Büyük Birlik Partisi tahminlerin ötesinde atılım yaparak mecliste güçlü bir şekilde yer alacak ve devlet yönetiminde yer alacaktır. 2023 seçimlerinde ülkemiz, Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı bloklarıyla seçime girecek. Biz yıllardan beri baraj problemine takıldık. Seçmelerimiz, vatandaşlarımız baraj endişesiyle gönüllerinde yer vermesine rağmen seçimlerde yer vermediler. Artık baraj problemimiz yok. İttifakın yüzde 7 barajını aşması durumunda baraj sorunu ortadan kalkıyor. BBP’ye gönül vermiş insanlar ve sempatisi olmuş insanlar rahatlıkla oy verebilir. Bizim Cumhurbaşkanı adayımız belli. Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan.
Cumhurbaşkanlığında kendilerine oy vereceğiz ve Sayın Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı seçeceğiz. Milletvekili seçiminde de tüm milletimizden BBP’ye oy isteyeceğiz. 20 milletvekili ile meclise girip yönetime talip olacağız. Bundan çok ümitliyim.
Artık milletimiz BBP kadrolarını göreve getirmek için gün sayıyor. Bundan sonra da mitingleri kalabalık şekilde inşallah halkımızın karşısına çıkacağız. 
Herkes gücü nispetinde katkı sağlamalıdır. Davamız için yapılan her çalışma değerlidir. Yapacağımız her çalışma çok önemli. Şunu da hiçbir zaman unutmamak gerekiyor. Biz seferle sorumluyuz, zaferle değil. Zaferi verecek olan Allah’tır.
Bizler gayretle çalışırsak neden güzel sonuçlar alınmasın? Her arayan bulamayabilir, bulanlar mutlaka arayanlardır ilkesiyle çalışacağız." şeklinde konuştu.

WhatsApp Image 2022-11-27 at 12.24.09

WhatsApp Image 2022-11-27 at 12.47.43 (1)

Buzdağ'ın listesi şu şekilde:

Başkan Adayı
Ahmet Buzdağ

Yönetim Kurulu Asıl
Metin Şahintürk
Ömer Lütfü Öksüz
Murat Altunkaya
kemal Günaydın
Nurgül Yılmaz
Soyla Altınışık
Salim Yılmaz keleş
Ulvi Güler
Orhan Şahintürk
Hamza keskin
Kemal Karpuz
Temel İşçi
Ercüment Er
Ümit çağılcı
İsmail Savaş
Sabire Güney
Sude Bayram
Şenol Küçükosman
Özcan Buzdağ
Mehmet Kul

Yedekler
Akın Yaylı
Arzu Bulut
Nazlıcan Yavuz
Ayşe Karadedirek
Muhammet Ali Bekar
Yusuf Aktaş

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber