Bursaspor Başakşehir berabere

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Bursaspor, taraftarı önünde Medipol Başakşehir ile karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmanın 90 dakikası 3-3 berabere bitti. Bursaspor'un karşılaşmadaki gollerini, Tomas Necid, Sercan Yıldırım ve

Bursaspor Başakşehir berabere

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Bursaspor, taraftarı önünde Medipol Başakşehir ile karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmanın 90 dakikası 3-3 berabere bitti.

Bursaspor'un karşılaşmadaki gollerini, Tomas Necid, Sercan Yıldırım ve Aziz Behich kaydetti. Medipol Başakşehir'in gollerinin ikisi Sokol Cikalleshi'den gelirken, bir golü de Sivok kendi kalesine attı. Bu sonucun ardından Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor puanını 25'e yükseltirken, Medipol Başakşehir'in puanı 34 oldu.

Ev sahibi ekip karşılaşmaya iyi başlayan taraf oldu ve Bursaspor 11. dakikada Tomas Necid'in golüyle rakibi karşısında 1-0 öne geçti. Mücadelenin 36. dakikasında Tomas Necid hava topu mücadelesinde rakibine dirsek attığı için ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Bu pozisyona Bursasporlu oyuncular uzun süre tepki gösterdi. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu da kırmızı kart nedeniyle hakeme sert tepki gösterdi ve hakem, Hamza Hamzaoğlu'nu bu dakikada tribüne gönderdi. İlk 45 dakika Bursaspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler