Bursa- Trabzon maçındaki gol mahkemelik oldu

Bursa’da bir taraftar, Trabzonspor maçında atılan golü vermeyen yardımcı hakemin Bursaspor’un 3 puanını çaldığını ileri sürerek savcılığa başvurdu. Bursaspor taraftarlarından Mustafa Çalışkan, adliyeye gelerek iki ayrı suç duyurusunda bulundu. Çalışkan, T

Bursa- Trabzon maçındaki gol mahkemelik oldu
Bursa’da bir taraftar, Trabzonspor maçında atılan golü vermeyen yardımcı hakemin Bursaspor’un 3 puanını çaldığını ileri sürerek savcılığa başvurdu.
 
Bursaspor taraftarlarından Mustafa Çalışkan, adliyeye gelerek iki ayrı suç duyurusunda bulundu. Çalışkan, Trabzonspor maçında TFF görevli yan hakem Serkan Gençerler hakkında Bursaspor’un verilmeyen golü yüzünden suç duyurusunda bulunduğunu söyledi. 17 Aralık’taki Ziraat Türkiye Kupası Bursaspor-Karagümrük maçında TFF’nun takındığı tavrı da taraflı bulduğunu ifade eden Çalışkan, “Çünkü stadın suni çim olması ve maçın saat 12.00’da oynanması sebebiyle Bursaspor takımı büyük zarar görmüş ve 4 oyuncusunu kaybetmiştir. TFF, aynı saatte, aynı sahada Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş futbol takımlarına maç verebilir miydi? Burada Bursaspor’a karşı tertip yapılmıştır. Bursaspor’un hakları göz göre göre yenmiştir” dedi.
 
Geçen pazar günü saat 16.00’da oynanan Bursaspor-Trabzonspor karşılaşmasının yan hekimi Serkan Gençerler’in Türk futbol tarihine kara bir kele olarak geçecek skandala imza attığını ileri süren Çalışkan, “Maçın 43. dakikasında Fernandao’nun attığı gölü hiçbir kural ihlali olmamasına rağmen iptal ettirerek Bursaspor’un 3 puanını çalmıştır. Bundan dolayı Bursaspor taraftarı olan ve olmayan herkesin nefretini kazanarak, psikolojilerinin bozulmasına sebep olmuştur. Bu sebeplerden dolayı bir Bursaspor taraftarı olarak kendisinden şikayetçiyim. Yan hakem hakkında gereğinin yapılmasını da bir futbolsever olarak istiyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler