Bülbüloğlu: "Trabzonspor bitmiş"

Trabzonspor eski yöneticisi ve Başkan adayı Muharrem Usta'nın listesinin güçlü ismi Önder Bülbüloğlu ilginç açıklamalarda bulundu..   "Trabzonspor'a bakıyorum tutunacak dalı kalmamış.. Yöneticilerin tümü neredeyse cezalı, futbolcular kaçıyor, teknik direk

Bülbüloğlu: "Trabzonspor bitmiş"
Trabzonspor eski yöneticisi ve Başkan adayı Muharrem Usta'nın listesinin güçlü ismi Önder Bülbüloğlu ilginç açıklamalarda bulundu..
 
"Trabzonspor'a bakıyorum tutunacak dalı kalmamış.. Yöneticilerin tümü neredeyse cezalı, futbolcular kaçıyor, teknik direktör yok, disiplin yok, para yok velhasıl Trabzonspor yok. Liyakat yerlerde temsil sıfır Allah'ım kulüp ne hale gelmiş.. Çok üzülüyorum çok.. Mesele Muharrem bey , Celil bey ve İbrahim bey meselesi değilki... Batmış durumdayız. Bunun için el birliği yapıp taraftarıyla şehrin dinamikleriyle tüm sivil toplum kuruluşlarıyla ortak bir çözüm bulmak zorundayız.. Bunun için çok büyük bir vizyonu olan Muharrem Bey'i destekleme ve taşın altına elimizi değil artık gövdemizi koyma kararı aldık.. Bir an önce ama bir önce kavgalardan, sen ben egosundan kurtulup Trabzonspor'u ayağa kaldırmak; görevden öte zorunluluğumuz var.." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler