Bülbül:1461 Trabzon'un ihtiyacı olan şey...

1461 Trabzon Başkanı Şaban Bülbül açıkalamlarda bulundu.Ankara'da düzenlenen Her Yönüyle Trabzon etkinliklerini gezen 1461 Trabzon Başkanı Şaban Bülbül haber61.net standını ziyaret etti. Etknliği çok beğendiğini söyleyen Bülbül, Trabzon etkinliklerinin bi

Bülbül:1461 Trabzon'un ihtiyacı olan şey...

1461 Trabzon Başkanı Şaban Bülbül açıkalamlarda bulundu.

Ankara'da düzenlenen Her Yönüyle Trabzon etkinliklerini gezen 1461 Trabzon Başkanı Şaban Bülbül haber61.net standını ziyaret etti. Etknliği çok beğendiğini söyleyen Bülbül, Trabzon etkinliklerinin bir başka kalabalık olduğunu ve bu etkinliklerin bir ayağınında Trabzon'da yapılması gerektiğini söyledi.

1461 TRABZON'UN PUAN SORUNU VAR

Başkan Şaban Bülbül 1461 Trabzon'ada değinirken "Takım olarak bir sıkıntımız yok. sıkıntımıaz sadece puan . Oyuncualrımız ellerinden geleni yapıyorlar. Mücadele anlamında iyiyiz. Ama iyi oyunumuzu maç sonuna ve skora yansıtamıyoruz. İnşallah bu durumdan kurtulacağız hakkettiğimiz yere geleceğiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor