Bu Tarz Benim'in kazananı belli oldu

Hafta içi her gün Show TV'de izleyicilerle buluşan ekranların en çok izlenen yarışması Bu Tarz Benim'de büyük final gecesi gerçekleşti. Jüri koltuğunda, Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer aldığı yarışmanın Final Gecesi'nde konuk jü

Bu Tarz Benim'in kazananı belli oldu

Hafta içi her gün Show TV'de izleyicilerle buluşan ekranların en çok izlenen yarışması Bu Tarz Benim'de büyük final gecesi gerçekleşti. Jüri koltuğunda, Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer aldığı yarışmanın Final Gecesi'nde konuk jürisi  Hande Yener oldu. Başarılı sanatçı Yener, muhteşem dansları ve güzel şarkılarıyla programa renk kattı.

AYCAN-NURCAN ŞENCAN KARDEŞLER KAZANDI

Büyük finale kalan Ezgi Baylar, Ayşenur Balcı ve Nurcan-Şencan kardeşler podyumda kozlarını son kez paylaştı. Finalde en çok oyu alan  Aycan-Nurcan Şencan kardeşler, 100 bin TL'lik ödülün sahibi oldu.

FİNALDE JÜRİ YOK

Tüm programı banttan yayınlanan Bu Tarz Benim'in finali canlı yayın yapıldı. Ancak, finalde jüri üyelerinin olmaması dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler