Bu şarkı sizi ağlatır Deniz Kuvvetleri komutanlığı hep bir ağızdan....

Çanakkale Zaferi'nin 100. yıldönümü nedeniyle Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Genel Sekreterliği'nce hazırlanan ve değişik noktalarda askerlerin yanı sıra son bölümünü Candan Erçetin'in seslendirdiği Çanakkale Türküsü sosyal medyada da paylaşım rekorları kır

Bu şarkı sizi ağlatır Deniz Kuvvetleri komutanlığı hep bir ağızdan....
Çanakkale Zaferi'nin 100. yıldönümü nedeniyle Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Genel Sekreterliği'nce hazırlanan ve değişik noktalarda askerlerin yanı sıra son bölümünü Candan Erçetin'in seslendirdiği Çanakkale Türküsü sosyal medyada da paylaşım rekorları kırmaya başladı.
 
Çanakkale Türküsü'nün Çekimleri, Donanma Komutanlığı'nın ana üssünün bulunduğu Gölcük ile İstanbul, İzmir, Erdek'in de aralarında bulunduğu deniz üssü bulanan merkezler ile seyir halindeki gemilerimizin görev yaptığı denizlerde gerçekleştirildi.
 
Görüntülerde ayrıca gemilerimizin bayrağımızı dalgalandırdığı uluslararası açık deniz ve okyanuslardaki seyir görevleri de yeralıyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem