Bu nasıl tesadüf?

Süper Toto Süper Lig'de 2014-2015 sezonu fikstürü çekilirken bu nasıl tesadüf dedirtecek türden bir olay gerçekleşti.Geçtiğimiz sezonda Hüseyin Avni Aker Stadında oynanan Trabzonspor Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmada çıkan olaylar nedeniyle maç tat

Bu nasıl tesadüf?

Süper Toto Süper Lig'de 2014-2015 sezonu fikstürü çekilirken bu nasıl tesadüf dedirtecek türden bir olay gerçekleşti.

Geçtiğimiz sezonda Hüseyin Avni Aker Stadında oynanan Trabzonspor Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmada çıkan olaylar nedeniyle maç tatil edilmiş ve Trabzosnpor'a 6 maç seyircisiz oynama cezası verilmişti. Trabzonspor yönetimi bu cezaya itiraz etmiş ve Tahkim Kurulu cezayı 3 maça indirmişti. Ancak daha sonraki maçlarda kötü tezahürat nedeniyle Trabzonspor'a 2 maç daha ceza verildi. Buna göre 2013-2014 sezonunun tamamlanmasının ardından Bordo Mavili Kulübün 2 maç daha seyircisiz oynama cezası kaldı. Yani Trabzonspor'un cezası evinde oynayacağı ikinci maçta bitecek.

Spor Toto Süper Lig 2014-2015 sezonunun bugün yapılan fikstür çekimi sonucunda ligin 2. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadında Trabzonspor'un Fenerbahçe ile karşılaşacağı belirlendi. Bu Karşılaşmanın Trabzonspor'un cezalı olduğu maçlara denk gelmesi ilginç bir tasadüf olarak dikkat çekti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor