Bu manşet onları çileden çıkaracak!

Haber61.net / spor servisi - Trabzon gazetelerine transferler ilginç şekilde yansıdı.Transferler çoğunlukla “Bomba transferler” şeklinde verilirken Ekspres ana manşetinden, Trabzonspor yönetimine ince göndermede bulundu.“Bordo mavililer transferin son gün

Bu manşet onları çileden çıkaracak!

Haber61.net / spor servisi - Trabzon gazetelerine transferler ilginç şekilde yansıdı.

Transferler çoğunlukla “Bomba transferler” şeklinde verilirken Ekspres ana manşetinden, Trabzonspor yönetimine ince göndermede bulundu.

“Bordo mavililer transferin son gününde de önemli isimleri kadrosuna kattı…

Transferde şampiyon!” manşetiyle girilen haberin detayı şöyle; Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu yönetimi, 200 milyonu aşan bütçeyi hiçe sayıp bütün enerjisini saha sonuçlarına endeksledi. Kredi de alıp tarihinin en büyük transfer hamlesini yaptım ve bu alanda şampiyonluğunu ilan etti.

TALEPLER ARTINCA!

Bu sezon Kamuyu Aydınlatma Platformu adeta Trabzonspor’a çalıştı. 200 milyon lirayı aşkın borcu bulunan bordo-mavili kulüpte yönetim küçülme yerine, tamamen saha içi başarılarına endeksli bir yol seçti, önce kredi aldı. Teknik Direktör Halilhodzic’in sürekli kadrodan şikayet etmesi ve bitmek bilmeyen talepleri ile transferde bütün kozlarını oynayan yönetim, çok önemli isimleri kadrosuna kattı. UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara kalınmasının ardından son hamlelerini de dün yaptı.

22 YENİ İSİM

Kadrosuna 19 isim katıp transfer rekoru kıran Trabzonspor, transferin son gününde de boş durmadı. Colman ve Kadir Keleş’i gönderip forvet Waris ve Yatabare ile Papadopuulos’u kadrosuna kattı. İstanbul takımlarının politikasının aksine transferde açık ara şampiyon olan Trabzonspor’da şimdi taraftarlar Başkan Hacıosmanoğlu’nun söylediği çifte şampiyonluğa kilitlendi. Aksi durumda kulübün maddi anlamda nereye gideceğini, bu transfer coşkusu içinde kimse dillendirmiyor.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor