Bu maça yürek dayanmaz

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Bursaspor, taraftarı önünde Trabzonspor'u konuk etti. Büyük heyecana sahne olan karşılaşmada 6 gol sonunda galip çıkmadı ve Bursaspor ile Trabzonspor sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı.Bu sonucun ardından Bursaspor

Bu maça yürek dayanmaz

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Bursaspor, taraftarı önünde Trabzonspor'u konuk etti. Büyük heyecana sahne olan karşılaşmada 6 gol sonunda galip çıkmadı ve Bursaspor ile Trabzonspor sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı.

Bu sonucun ardından Bursaspor puanını 20'ye yükseltirken, Trabzonspor'un puanı 22 oldu. Bursaspor'un gollerini 24. dakikada penaltıdan Fernandao, 29. dakikada Ozan Tufan ve 53. dakikada Volkan Şen kaydetti. Trabzonspor'un golleri ise 15. dakikada Özer, 45. dakikada Yusuf ve 80. dakikada Mustafa Akbaş'tan geldi.

Karşılaşma öncesinde, Bursaspor'un golcüsü Fernandao ile Trabzonspor'un kalecisi Fatih Öztürk'ün şık davranışları dikkati çekti. İstiklal Marşı okunduğu sırada Fatih Öztürk, önündeki küçük çocuğun üzerini ıslanmaması için havluyla örttü. Fernandao ise önündeki çocuğa yağmurluk giydirdi. Şenol Güneş, maç öncesi Trabzonspor teknik heyetinin bulunduğu yedek kulübesine giderek Teknik Direktör Ersun Yanal'a başarılar diledi ve bordo-mavili futbolcularla selamlaştı.

Karşılaşmanın ayrıntıları için tıklayın

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler