Bu koçun 5 boynuzu var !

Kahramanmaraş’ta 5 boynuzlu koç yavrusu, görenleri hayrete düşürüyor.Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Güzelyurt Mahallesi’nde ikamet eden Kahraman ailesinin küçükbaş sürüsüne katılan koç yavrusu 5 boynuzuyla sürünün maskotu oldu.9 yaşındaki kız kardeşi Hatice

Bu koçun 5 boynuzu var !

Kahramanmaraş’ta 5 boynuzlu koç yavrusu, görenleri hayrete düşürüyor.

Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Güzelyurt Mahallesi’nde ikamet eden Kahraman ailesinin küçükbaş sürüsüne katılan koç yavrusu 5 boynuzuyla sürünün maskotu oldu.

9 yaşındaki kız kardeşi Hatice Kahraman’la sürüyü otlatan Mesut Kahraman, daha önce 6 boynuzu olan koçu babasının sattığını belirterek, "Bu gördüğünüz hayvan, daha bir yaşını doldurmamış, 5 tane boynuzu vardır. Allah tarafından bu şekilde yaratılmıştır. İleriye doğru bu beş boynuzlu hayvanımız daha da gelişecektir. Daha da büyüyecektir. Allah nasip ederse Kurban Bayramı’nda pazarda sergileyeceğiz" dedi.

e4d207b2-2121-4e86-9bca-804fa6fe492e.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam