Bu karanlık kumpası milletimizin sağduyusu bozacak

Masum insanları hedef alan başkent Ankara’da patlatılan bombaların ülkenin bütünlüğüne, kardeşliğine ve barışını tehdit eden terör saldırıları olduğunu ifade eden TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, bu karanlık kumpası milletimizin sağduyusunun bozacağını

Bu karanlık kumpası milletimizin sağduyusu bozacak
Masum insanları hedef alan başkent Ankara’da patlatılan bombaların ülkenin bütünlüğüne, kardeşliğine ve barışını tehdit eden terör saldırıları olduğunu ifade eden TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, bu karanlık kumpası milletimizin sağduyusunun bozacağını söyledi.
 
Bütün ülkeyi yasa boğan Başkent Ankara’daki bombalı terör saldırıları iş dünyası tarafından lanetlendi. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan yazılı açıklamada Başkan M. Suat Hacısalihoğlu şiddetin ve terörün hiçbir sorunu çözmediğini ve nerede olursa olsun lanetlenmesi gerektiğini yineledi.
 
Türkiye’nin içine çekilmeye çalışıldığı karanlığın ülkenin bütünlüğü, kardeşliği ve barışını bozmaya yönelik olduğunu, milletimizin buna geçit vermeyeceğini ifade etti. Hacısalihoğlu şu mesajı verdi: “Dünyanın neresinde olursa olsun masum insanların teröre kurban edilmesi kabul edilemez bir gerçektir. Ülkemiz bu zor ve ağır günleri aşacaktır. Terörün en ağırı dün Başkent Ankara’da yaşanmış; masum insanlarımızı, vatandaşlarımızı, halkımızı kaybettik. Yaşamlarını kaybedenlere rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Üç günlük yas ilan edilen ülkemizde bu saldırıların faillerinin devletimiz tarafından bulunacağını ve yargı önüne çıkartılacağına inanıyoruz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam