Bu isimler Halilhodzic'i çıldırttı!

Trabzonspor'da teknik direktör Vahid Halilhodzic'in kampın ilk bölümünde ve Lokomotif karşılaşması sonrası yaptığı değerlendirmenin ardından birçok yerli futbolcuyu yeni sezonda düşünmediği iddia edildi.Bu oyuncuların akıbeti ise önümüzdeki günlerde yapıl

Bu isimler Halilhodzic'i çıldırttı!

Trabzonspor'da teknik direktör Vahid Halilhodzic'in kampın ilk bölümünde ve Lokomotif karşılaşması sonrası yaptığı değerlendirmenin ardından birçok yerli futbolcuyu yeni sezonda düşünmediği iddia edildi.Bu oyuncuların akıbeti ise önümüzdeki günlerde yapılacak olan antrenmanların ve Köln ile Duisburg maçlarının ardından belli olacağı kaydedildi.

İŞTE HALILHODZIC'İ ÇILDIRDAN İSİMLER

Öte yandan Vahid Halilhodzic'in "4-5 değil, 9-10 oyuncu bile lazım olabilir" sözlerinin arkasında bazı oyuncuların yarattığı hayal kırıklığı var. Halilhodzic'i kızdıran oyuncular ise isim isim şöyle:

TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler