Bu hain saldırılar birliğimizi bozamaz

Atalay, şehit edilen savcı Kiraz’ın cenazesine katıldı şehidin ailesi ve yargı camiasına başsağlığı diledi.AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Mehmet Atalay dün İstanbul’da şehit edilen Savcı Selim Kiraz’ın cenaze törenine katıldı. Atalay, “Birlik be

Bu hain saldırılar birliğimizi bozamaz

Atalay, şehit edilen savcı Kiraz’ın cenazesine katıldı şehidin ailesi ve yargı camiasına başsağlığı diledi.

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Mehmet Atalay dün İstanbul’da şehit edilen Savcı Selim Kiraz’ın cenaze törenine katıldı. Atalay, “Birlik beraberliğimize, kardeşliğimize ve tüm Türkiye’ye yapılan bu saldırılar amacına ulaşamayacaktır. Türk halkı Çanakkale’deki ruhuyla zor zamanlarda hep tek yürek olmuş bu tür saldırıları yapanlara, yaptıranlara ve destekleyenlere asla prim vermemiştir, vermeyecektir” dedi.

cenaze-1-001.jpg

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Mehmet Atalay, dün Savcı Selim Kiraz’ın İstanbul’da yapılan cenaze törenine katıldı ve yakınlarına başsağlığı diledi. Hain saldırıyı kınayan Atalay, "Bu insanlığa karşı işlenmiş bir suçtur. Kardeşliğimize, ülkemizin birlik beraberliğine ve istikrarına yapılmış hain bir saldırıdır" dedi.

BİRLİK BERABERLİĞİMİZİ BOZAMAZLAR

Mehmet Atalay, İstanbul Adliyesi'ndeki terör eylemine ilişkin yayımladığı mesajda, şu ifadelere yer verdi: "Değerli savcımız Mehmet Selim Kiraz'ın hayatını kaybettiği saldırıyı şiddetle kınıyorum. Bu, insanlığa karşı işlenmiş bir suçtur. Bu saldırı Türkiye’nin birlik beraberliğine ve istikrarına, Türk yargısına, Türk demokrasisine yönelik bir saldırıdır. Şunu herkes bilmelidir ki birlik ve beraberliğimizi kimse bozamayacak.  Toplumumuzu, bütün toplum kesimlerimizi bu tür alçakça saldırılar karşısında birlik ve beraberliğe davet ediyorum. Şehit savcımıza Allah'tan rahmet, ailesine ve yargı camiasına ve milletimize sabır diliyorum."

cenaze-2.jpg

OMUZ OMUZA VERME VAKTİDİR

Bu tür provokatif terör eylemlerinin her zaman olabileceğini bildiren Atalay, “Toplumların sınavdan geçtiği anlardır, bu anlar. Biz bu saldırıyı sadece değerli savcımıza, Mehmet Selim Kiraz'a yönelik bir saldırı olarak değil aynı zamanda Türk yargısına, Türk demokrasisine, Türkiye'deki bütün vatandaşlarımıza dönük bir saldırı olarak görüyoruz. Tüm vatandaşlarımızı, bu alçakça saldırılar karşısında birlik ve beraberliğe davet ediyorum. Farklı yaklaşımlar, siyasi görüşler içinde olunabilir. Ama şu an itibarıyla kahraman savcımızın şehit düşmesine yol açan bu terör eylemi karşısında bütün bu farklılıkların unutulup omuz omza verme vaktidir. Zor zamanlarda omuz omza vermiş olan milletimiz, bu tür durumlarda da eminim birlikte omuz omza olma sınavını başarıyla verecektir. Bütün vatandaşlarımıza, yargı mensuplarımıza ve bu anlamda bütün toplum kesimlerimize, medyamıza, teröre karşı mücadelede en etkin dayanışmayı gösterme çağrısında bulunuyorum. Bu ülke bu tür hain saldırılar karşısında nasıl tek yürek olduğunu defalarca göstermiştir, yine gösterecektir. Tüm milletimizin başı sağ olsun."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset