Bu hafta en çok hangi film izlendi?

 Yönetmen Murat Şeker'in son filmi "Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı", 629 bin 4 kişiyle haftanın en çok izlenen filmi oldu. Yapımcı Sugarworkz & TAFF Pictures'tan yapılan açıklamaya göre, Ali Tanrıverdi ve Murat Şeker'in senaryosunu yazdığı serinin üçünc

Bu hafta en çok hangi film izlendi?
 Yönetmen Murat Şeker'in son filmi "Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı", 629 bin 4 kişiyle haftanın en çok izlenen filmi oldu.
 
Yapımcı Sugarworkz & TAFF Pictures'tan yapılan açıklamaya göre, Ali Tanrıverdi ve Murat Şeker'in senaryosunu yazdığı serinin üçüncü filmi, 5 Aralık'ta gösterime girdi. Ana karakterler Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar ve Murat Akkoyunlu'nun yanı sıra Derya Baykal ve kızı Derya Şensoy'un da kadroya katıldığı film, sinemaseverlerin beğenisini topladı.
 
Murat Şeker'in aynı zamanda yönetmenliğini üstlendiği filmi, 629 bin 4 sinemasever izledi. Film, bu sayı ile haftanın en çok izlenen filmi oldu. 
 
Açıklamada görüşlerine yer verilen yönetmen Murat Şeker, filmin, Türk sinemasının 100. yılında, 100. film olarak vizyona girdiğini belirterek, bunun kendileri için anlamlı olduğunu kaydetti.
 
Şeker, "Böyle anlamlı bir haftada izleyicinin gösterdiği ilgiye çok teşekkür ediyoruz. Nice filmlerle daha Türk sinemasına hizmet etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
 
Devam filmi olmanın zorluklarını yenmek için senaryo üzerinde aylarca çalıştıklarını vurgulayan Şeker, "Filmi, isminden anlaşılacağı üzere toplum olarak fazlasıyla gergin olan gündemimize bir nefes olsun diye tasarladı" değerlendirmesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler