Bu durum Trabzonspor'u bunalttı

Trabzonspor, Hollanda kampının ikinci gününde sabah çalışmasını Arnheim kentinin Renkum bölgesindeki kamp yapılan otelin sahasında gerçekleştirdi. Teknik Direktör Shota Arveladze yönetiminde gerçekleştirilen çalışmada izinli olan Cardozo, kampa 6 Temmuz'd

Bu durum Trabzonspor'u bunalttı
Trabzonspor, Hollanda kampının ikinci gününde sabah çalışmasını Arnheim kentinin Renkum bölgesindeki kamp yapılan otelin sahasında gerçekleştirdi. Teknik Direktör Shota Arveladze yönetiminde gerçekleştirilen çalışmada izinli olan Cardozo, kampa 6 Temmuz'da katılacak olan Waris ve Medjani ile 9 Temmuz'da katılacak olan M'bia yer almadı.
 
SICAK HAVA BUNALTTI
 
Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan, 30 oyuncunun yer aldığı çalışmada bordo-mavili futbolcular yer hareketleri ve top çalışması gerçekleştirdi. Renkum bölgesinde zaman zaman 38 dereceye çıkan hava sıcaklığı nedeniyle zor anlar yaşayan oyuncular, sık sık su molası verdi. Bölgede hava sıcaklıklarının gelecek hafta ortasına kadar yüksek seyredeceği belirtilirken, Teknik Direktör Shota Arveladze de yüksek sıcaklık nedeniyle sık sık su içti. Shota'nın antrenman öncesinde masörlere, tişörtünü kaldırarak karın bölgesinde biriken yağları eliyle sıkarak göstermesi de dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor