Bu ceza bana değil Trabzon'a verilmiştir!

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun vermiş olduğu 30 gün hak mahrumiyeti ve 20 bin TL para cezasına sert tepki gösterdi.Cezanın kendisine değil, Trabzon halkına ve Trabzon siyasetçisine

Bu ceza bana değil Trabzon'a verilmiştir!

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun vermiş olduğu 30 gün hak mahrumiyeti ve 20 bin TL para cezasına sert tepki gösterdi.

Cezanın kendisine değil, Trabzon halkına ve Trabzon siyasetçisine verildiğini belirten Şener, “Bugün ülkemizde, Kenan Evren ve Tahsin Şahinkaya yargılanıyorsa bunlarda yargılanmalı.”dedi 
 
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun, bordo-mavili kulübe 65 bin TL, kendisine ise 30 gün hak mahrumiyeti ve 20 bin TL para cezası vermesine tepki gösterdi. Verilen cezanın kendisine verilmiş bir ceza olmadığını kaydeden Şener, “Bu ceza bana verilmiş bir ceza değil.
 
Sizlere verilmiş bir ceza, Trabzon medyasına, Trabzon halkına ve Trabzon siyasetçisine verilmiş bir ceza, cevabı da onlar verseler daha iyi olur” dedi.
 
“KENAN EVREN VE TAHSİN ŞAHİNKAYA YARGILANIYORSA ONLARDA YARGILANMALI”
 
Tahkim ve Disiplini Kurulu hakkında ilginç bir benzetme yapan Şener, “Tahkim Kurulu veya Disiplin Kurulu Anayasal olarak Anayasa’nın arkasına saklanmış gibi gözüküyorsa da bugün ülkemizde Kenan Evren ve Tahsin Şahinkaya Anayasa’nın arkasına saklanmıştı olmadı şimdi yargılanıyorlar bunlarda yargılanmalıdır diye düşünüyorum” ifadesini kullandı.
 
Cezaya itiraz etmeyeceğini söyleye Şener, “Cezaya hiçbir şekilde itiraz etmeyeceğim. Bunlarla uğraşacak halim yok. Uğraşamam” şeklinde konuştu.
 
“HAVA İÇİN TRANSFER YAPILMAZ”
 
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, devre arası transferi hakkında ise kısa ve öz konuştu. Bordo-mavili takımın birçok oyuncuyla anıldığını anımsatan Başkan Şener, “Transfer hava için yapılmaz” ifadesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler