Bu ayıp Trabzon'a yeter!

Trabzon İdmanocağı Spor Kulübü Başkanı Mehmet Öz, Trabzon'da 2 salon olmasına rağmen ilçelerde oynamaları istendiği için Bölgesel Basketbol Ligi'ne katılmama kararı aldıklarını açıkladı.Başkan Mehmet Öz, lige katılmama kararları konusunda şunları söyledi:

Bu ayıp Trabzon'a yeter!

Trabzon İdmanocağı Spor Kulübü Başkanı Mehmet Öz, Trabzon'da 2 salon olmasına rağmen ilçelerde oynamaları istendiği için Bölgesel Basketbol Ligi'ne katılmama kararı aldıklarını açıkladı.

Başkan Mehmet Öz, lige katılmama kararları konusunda şunları söyledi:

"Trabzon'da 2 salon var. Bize, basketbolu ilçelerde oynayın, diyorlar. Trabzon 19 Mayıs Spor Salonu, sadece hentbol ve voleybol maçları oynanacak şekilde düzenlendi. Hayri Gür Spyor Salonu'nu ise Trabzonspor kiraladı. Bize de ilçelerde oynamamız, antrenman yapmamız söylendi. Bu yükün altına nasıl gireceğiz. Oyuncularımızın oralardaki salonlara ulaşmaları büyük sorun. Bu yüzden de biz Bölgesel Lig'e katılmayacağımızı bildirdik."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor