Bu adam Milli Takıma alınmasın!

Galatasaray taraftar grubu ultrAslan, Volkan Demirel'in Milli Takıma alınmaması için kampanya başlattı.Volkan'ın Milli Takım'a alınmaması için başlatılan kampanyanın hazırlanan metni şu şekilde:"Karşılaşmanın penaltılara gitmesinin ardından seri penaltı a

Bu adam Milli Takıma alınmasın!

Galatasaray taraftar grubu ultrAslan, Volkan Demirel'in Milli Takıma alınmaması için kampanya başlattı.

Volkan'ın Milli Takım'a alınmaması için başlatılan kampanyanın hazırlanan metni şu şekilde:
"Karşılaşmanın penaltılara gitmesinin ardından seri penaltı atışlarında Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel deli saçması hareketlere imza atmış, kendisine en ufak hamlesi olmayan Melo’nun üzerine atlamış bu da yetmezmiş gibi edep yerlerini göstererek Melo’ya tehditler savurmuştur.

Maç sonrasında ise “Belediye gereksiz sokak köpeklerini zehirlesin, yoksa bu iş bana kalacak. Ceza alacağım diye korkuyorum” açıklamaları ile özünü ortaya dökmüştür.

 

Daha önce de bu ve benzeri hareketlerle her derbinin nefret unsuru olmaktan imtina etmemiş ve profesyonellikten nasibini almamış Volkan Demirel’in öncelikle tüm kamuoyu tarafından kınanması ve terbiyesizliğinden dolayı herkesten özür dilemesi gerekmektedir! Ayrıca böyle psikolojik sorunlara sahip birisinin de Türk halkını temsil eden Milli Takım’a bundan sonra asla ve kat’a seçilmemesi gelecek nesillere örnek teşkil etmesi açısından önemlidir.

Nefret söylemleriyle hayvanları aşağılayan,

Spora nefret tohumlarını ekmekten imtina etmeyen,

Kişisel nefreti üzerinden toplum üzerinde infial yaratacak açıklamalar yapan Volkan Demirel’i özür dilemeye davet ediyor ve bir daha Milli Takım’a seçilmemesi için tüm yetkilileri göreve çağırıyorum!"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler