Böylesi görülmedi! 2 gol yedirince...

La Liga'nın 34. haftasında oynanan Rayo Vallecano-Real Betis maçı ilginç bir olaya sahne oldu. Real Betis'in liberosu Paulao, futbol kariyerinin en şanssız maçlarından birini oynadı.Karşılaşmanın 13. dakikasında kalecisine geri pas vermek isterken, attığı

Böylesi görülmedi! 2 gol yedirince...


La Liga'nın 34. haftasında oynanan Rayo Vallecano-Real Betis maçı ilginç bir olaya sahne oldu. Real Betis'in liberosu Paulao, futbol kariyerinin en şanssız maçlarından birini oynadı.

Karşılaşmanın 13. dakikasında kalecisine geri pas vermek isterken, attığı pas yavaş kalan Paulao, Rayo Vallecano'nun forvet oyuncusu Rochina'ya adeta asist yaptı. Pozisyonu kaçırmayan Rocinha, Rayo adına skoru 1-0'a getirdi. Maçın 26. dakikasında Rayo'nun geliştirdiği bir atakta, sağ kanatta ortadan gelen topu yatarak kesmek isteyen Paulao, bu kez topu kendi kalesine gönderdi. Ev sahibi takım Rayo, Betisli Paulao sayesinde farkı ikiye çıkardı.

Morali bozulan Paulao, kendi kalesine golü attıktan sonra daha fazla devam edemeyeceğini belirterek teknik direktöründen değiştirilmesini istedi. Takım arkadaşları, rakip futbolcular ve hakem tarafından teselli edilen Paulao, 31. dakikada sahadan çıkarak yerini Vadillo'ya bıraktı.

Karşılaşma Rayo Vallecano'nun 3-1'lik üstünlüğüyle sona erdi. Lig sonuncusu Real Betis'in, gelecek hafta kazanamazsa matematiksel olarak küme düşmesi kesinleşecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler