Bourceanu'ya Yanal engeli

Devre arası transferlerinde yüksek maliyetlerle oyuncu transferleri yapan Trabzonspor’da bazı yöneticilerin” eski futbolcumuz Bourceanu’yu  kulübü izin verirse geri çağıralım bu saatten sonra yapacağımız transferler bize külfet olur “dediği öğrenildi.Bu i

Bourceanu'ya Yanal engeli

Devre arası transferlerinde yüksek maliyetlerle oyuncu transferleri yapan Trabzonspor’da bazı yöneticilerin” eski futbolcumuz Bourceanu’yu  kulübü izin verirse geri çağıralım bu saatten sonra yapacağımız transferler bize külfet olur “dediği öğrenildi.

Bu istek teknik direktör Ersun Yanal’a iletilince tecrübeli teknik adamın “ Bourceanu yeni sakatlıktan çıktı. Uzun bir süre futbol oynamadı.Henüz hazır değil geri gelirse bize hazır olmadığı için katkı sağlamaz " diyerek yönetimin bu isteğine olumsuz cevap verdiği iddia edildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler