Bosingwa formayı alacak mı?

Trabzonspor'da sakatlığı yeni yeni düzelmeye başlayan Bosingwa'nın tam olarak iyileşmesinin ardından formasını geri alıp alamayacağı merak ediliyor.Daha önce yaşadığı saklık nedeniyle 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Portekizli yıldız oyuncunun

Bosingwa formayı alacak mı?

Trabzonspor'da sakatlığı yeni yeni düzelmeye başlayan Bosingwa'nın tam olarak iyileşmesinin ardından formasını geri alıp alamayacağı merak ediliyor.

Daha önce yaşadığı saklık nedeniyle 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Portekizli yıldız oyuncunun durumunun iyiye gittiği ve yakın zamanda takımla birlikte çalışmalara başlayacağı öğrenildi.

Bosingwa'nın forma giyecek duruma gelmesinin ardından Teknik Direktör Vahid Halilhodzic'in yabancı sınırlamasını ve yerli oyuncuların performansını dikkate alıp o bölgede nasıl bir oyuncu tercihi yapacağı merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler