Bonnevay: Maçın hakkı!

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında sahasında Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor 3 puan hasretini sürdürdü.Maçın ardından basın toplantısında konuşan Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Jacgues Bonnevay, skordan memnun olmadıklarını belirterek, "Bu

Bonnevay: Maçın hakkı!

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında sahasında Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor 3 puan hasretini sürdürdü.

Maçın ardından basın toplantısında konuşan Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Jacgues Bonnevay, skordan memnun olmadıklarını belirterek, "Bu bizim 4. maçımız ve 4. beraberliğimiz bu aldığımız puanlar bizim için yetersiz. Hepimiz bunun farkındayız. Çok güzel bir golle başladık. Daha sonra iki fırsat karşımıza çıktı ama bunları değerlendiremedik. Rahat bir maç oynayabilirdik. Maçı detaylı incelersek, maçın hakkının da beraberlik olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü Onur'un muhteşem kurtarışlarını gördünüz. Onur bunları yapmasaydı farklı olabilirdi. Bugün de neyi geliştirmemiz gerektiğini çok iyi biliyoruz. Hücum yollarında kendimizi geliştirmemiz gerekiyor. Olumlu bir nokta ise 1 dakikadan 90 dakikaya kadar oyuncularımız mücadele ediyorlar ama maalesef bu yetmiyor çok çalışmamız gerekiyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor