Bombacının golcü takımı!

Trabzonspor tarihinin en çok gol atan oyuncusu olan ve attığı gollerle bordo-mavili camiaya damga vuran efsane futbolcular arasında gösterilen Hami Mandıralı, kendisi gibi golcü bir takım kimliği ortaya çıkardı.Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı,

Bombacının golcü takımı!

Trabzonspor tarihinin en çok gol atan oyuncusu olan ve attığı gollerle bordo-mavili camiaya damga vuran efsane futbolcular arasında gösterilen Hami Mandıralı, kendisi gibi golcü bir takım kimliği ortaya çıkardı.

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, kendisi gibi golcü bir takım kimliği ortaya çıkartıyor. Sezon başında 'bu takım saldırmaz' söylemlerinin aksine bir görüntü sergileyen Karadeniz ekibi, Mandıralı yönetiminde yeni bir ivme kazandı. Bordo-mavili takımın tarihinde 218 golle en fazla gol atan oyuncu olan ve sert frikikleriyle 'bombacı' lakabını alan genç teknik adamın, futbolculuk kariyerinde gol yollarında ortaya koyduğu marifetleri takımına yansıttığı görülüyor.

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Akhisar Belediyespor'a kaybedilen 4-2'lik maçın ardından görevinden istifa eden Trabzonspor eski teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay yönetiminde bordo-mavililer, 20 haftalık dönemde 28 gol atıp, kalesinde 26 gol görmüştü.

Akçay'ın ilk 10 haftalık döneminde ise bordo-mavililer, rakip kalelere 12 gol gönderirken, kalesinde ise 9 gol gördü. Trabzonspor, Akçay'ın istifasının ardından takımın başına geçen teknik sorumlu Hami Mandıralı yönetiminde ise ilk 10 haftalık bölümde, attığı 18 gole karşılık hükmen yenik sayıldığı Fenerbahçe maçı da dahil olmak üzere kalesinde 8 gole engel olamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor