Zorlu Grand Trabzon'u temsil ediyor

Türkiye'den de çok sayıda firmanın katıldığı Ortadoğu'nun önemli fuarı olan Dubai'deki ATM Fuarı başladı.Fuarın açılışından önce  Ibn Battuta Gate Otel’de düzenlenen  basın toplantısında konuşan ATM Dubai Direktörü Mark Walsh 2012 de bölgedeki turizm hacm

Zorlu Grand Trabzon'u temsil ediyor

Türkiye'den de çok sayıda firmanın katıldığı Ortadoğu'nun önemli fuarı olan Dubai'deki ATM Fuarı başladı.

Fuarın açılışından önce  Ibn Battuta Gate Otel’de düzenlenen  basın toplantısında konuşan ATM Dubai Direktörü Mark Walsh 2012 de bölgedeki turizm hacminin yüzde 4.2 büyüyerek turizme 76.6 milyar dolarlık ek katkı getirdiğini ve özellikle BAE, Oman, Katar ve Suudi Arabistan’ın bölgede turizmi en çok gelişen ülkeler olduğunu söyledi.
  
Bu yıl 20. kez düzenlenen ATM’ye, 87 ülkeden 2,500 firma katılıyor.  Dubai Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi (DICEC)'te 22 bin metrekarelik alanda düzenlenen ATM Dubai, 6-9 Mayıs 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 
Fuarın Türkiye standında  Trabzon’u Zorlu Grand Hotel temsil ediyor.  Zorlu Grand Hotel standını Türkiye Cumhuriyeti Abu Dhabi Büyükelçisi Sn. Vural Altay da ziyaret etti.
 
Zorlu Grand Hotel’i  fuarda Genel Müdür Yardımcısı Ali Şahin ve Ön Büro Şefi  İzzet Ekşi temsil ediyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel