Zincirleme Kaza

 Samsun'da 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1'i çocuk 2 kişi hafif yaralandı.  Olay bugün Samsun-Ankara karayolu eski Tekel ambarları mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre yol çalışması nedeniyle tek şeritten gidiş ve geliş olarak verilen yo

Zincirleme Kaza
 Samsun'da 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1'i çocuk 2 kişi hafif yaralandı. 
 
Olay bugün Samsun-Ankara karayolu eski Tekel ambarları mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre yol çalışması nedeniyle tek şeritten gidiş ve geliş olarak verilen yolda Ankara istikametine giden 27 yaşındaki Muhammet Zahit Girgin'in idaresindeki 43 ZD 506 plakalı kamyonet önünde seyreden ve araçlara yol vermek için duran 29 yaşındaki Mesut Özer idaresindeki 34 KDL 12 plakalı otomobile arkadan çarpıp yolun soluna savruldu. Bu sırada diğer şeritten Samsun istikametine giden Gürcistan uyruklu Nugzar Jıjavadze'nin kullandığı dorse plakası MZ 442 olan TIR 43 ZD 506 plalakı kamyonete çarptı. Ardından da 34 yaşındaki Özgür Şahin iddaresindeki 34 UC 2927 plakalı otomobil de kazaya karışan kamyonete arkadan çarptı. Kamyonette bulunan ve sürücünün eşi olan 24 yaşındaki Gülsüm Girgin ile 34 UC 2927 plakalı otomobilin sürücüsünün oğlu 12 yaşındaki Yavuz Şahin hafif şekilde yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulans ile Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza sonrası trafiğe kapanan yol, olay yerine gelen çekicilerin kazaya neden olan araçları kaldırmasının ardından yeniden trafiğe açıldı. Polis kazanın ardından soruşturma başlattı. 
 
MİNİK SEREN'E POLİS ŞAPKASI
 
Öte yandan 43 ZD 506 plakalı kamyonet sürücüsünün kızı olan ve kazada yaralanmayan 1.5 yaşındaki Seren Girgin'i kucağına alan polis memuru, çocuğun güneşten etkilenmemesi için polis şapkasını küçük kızın başına taktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler