Zincirle kazada çok sayıda kişi yaralandı

Samsun'un Çarşamba ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 14 kişi yaralandı.  Çınarlık beldesi Samsun Çarşamba Havalimanı kavşağında meydana gelen zincirleme trafik yabancı plakalı ve sürücüsü henüz tespit edilemeyen W 67576 plakalı otomobil

Zincirle kazada çok sayıda kişi yaralandı
Samsun'un Çarşamba ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 14 kişi yaralandı. 
 
Çınarlık beldesi Samsun Çarşamba Havalimanı kavşağında meydana gelen zincirleme trafik yabancı plakalı ve sürücüsü henüz tespit edilemeyen W 67576 plakalı otomobil kavşaktan karşıya geçmeye çalışırken, Ordu'dan Samsun istikametine gelen Fuat Kamacı idaresindeki 55 YA 511 plakalı otomobil ile çarpıştı. Aynı yönden gelen Alper Çetinkaya (36) idaresindeki 55 SG 626 plakalı kamyonette 55 YA 511 plakalı otomobille arkadan çarptı. 
 
Kazada otomobillerin sürücüsü ve kamyonet sürücüyle ile araçlarda bulunan 11 kişi yaralandı. Yaralılar 112 Acil Servis ekipleri tarafından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Gazi Devlet Hastanesine kaldırıldı. 
 
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler