Zina bunlar ile arttı!

 SAADET Partisi Araklı eski Belediye Başkanı Ümit Çebi, il divan toplantısında partililere seslendi. Konuşmasını ahlak erozyonuna ayıran ve aile mefhumunun perişanlığını anlatan Çebi, “Bu kadar boşanma bir tek şeyle izah edilebilir. Boşanmalar artan zina

Zina bunlar ile arttı!

 

SAADET Partisi Araklı eski Belediye Başkanı Ümit Çebi, il divan toplantısında partililere seslendi. Konuşmasını ahlak erozyonuna ayıran ve aile mefhumunun perişanlığını anlatan Çebi, “Bu kadar boşanma bir tek şeyle izah edilebilir. Boşanmalar artan zina olaylarıyla eş orantılıdır. AKP döneminde bina da zina da çoğalmıştır” dedi.
 
SAADET Partisi Mayıs Ayı İl Divan Toplantısında konuşan Araklı eski Belediye Başkanı Ümit Çebi, iktidarı adeta topa tuttu. Çebi, AK Parti iktidarında ülkedeki bina ve zina sayısının arttığını iddia etti. Saadet Partisi (SP) Mayıs Ayı İl Divan toplantısı partililerin yoğun katılımı ile parti binasında gerçekleştirildi. Toplantıya, Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Dursun Ali Düzenli, İl Siyasi İşler Başkanı ve İl Başkan Vekili Münir Ustakurt, Araklı eski Belediye Başkanı Ümit Çebi, Yeşilyalı Belediye Başkanı Hüseyin Fidan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, ilçe başkanları, belde teşkilat başkanları ve çok sayıda partili katıldı.
 
İl Divan Toplantısında partililerine seslenen Araklı eski Belediye Başkanı Ümit Çebi, yaptığı konuşma da iktidar partisine yüklenerek zinanın hat sefaya geldiğini iddia etti.
 
AK Parti’nin sosyal politikalarını eleştiren Çebi, “Türkiye’de aile bitti. Huzur yok, baba yok, anne yok, babaya anneye seslenecek çocuk yok. 2012 yılında yapılan araştırmalara göre evlenmeden çok boşanma olayları artmış. Şimdi sevgili kardeşlerim bir devletin en önemli taşı ailedir. Aile bağları sıkı olmayan devlet zaten bitme, bölünme aşamasına gelmiştir. Bu boşanmaların yol açtığı en büyük vahim durum ise zinanın artışıdır. Bu durumdan türeyen başka şeyler de sıralayabilmek mümkündür. Örneğin sokaklarda gördüğümüz gençlerimiz, esrarkeş, eroinman gençlerimiz içlerinde boğulup gidiyorlar. 43 yıl önce Erbakan Hoca’mız ‘Önce ahlak ve maneviyat’ dediğinde mason medyaları ülkede onunla dalga geçmişti. Halbuki adam bunu 43 yıl önce söylemiş ve geleceği sanki bize anlatmış. Ancak biz anlamamışız görememişiz. Şimdi ise ahlaksızlıkların boy gösterdiği bir ülkede yaşıyoruz. AKP döneminde artan şeyleri iki şekilde sıralayabiliriz. AKP döneminde bina ve zina çoğalmıştır. Eşcinsellik, zina suç değildir diye yutturulmuş, gençlik freni patlamış arabaya dönmüştür” ifadelerini kullandı. 
 
TRABZON’U KULLANIYORLAR
Böyle konuları açtığı için ilçesinde vatandaş tarafından yadırgandığını ve sırf bu yüzden kendisine oy verilmediğini savunan Çebi, “Şimdi ben böyle şeyleri anlatıyorum. Hükümetin kötü yönlerini söylüyorum. Sırf bu yüzden adam bana, ‘sana bu yüzden oy vermeyeceğim’ diyordu. Verme kardeşim bana bu yüzden oy vermeyeceksen verme! Ben doğruyu söyleyeyim de sen beni kov. Diğer bir konumuz, şimdi Alman askerleri Trabzon’da. Biri de çıkıp sormuyor ki, siz Afganistan’a giderken Trabzon’u mu kullandınız da dönerken burayı kullanıyorsunuz? Şehrin önde gelenleri de Trabzon’un limanını, havaalanını, otelini Alman askerine peşkeş çekiyor. Trabzon vatandaşı da uyuyor. Ben şunu bilir şunu söylerim Domuzdan post, bu şerefsizlerden dost olmaz” şeklinde konuştu.
 
Almanların Trabzon’u kullanmasının yakındaki bir savaşın habercisi olduğunu da iddia eden Çebi, “Değerli dostlarım, Başbakan PKK bitti diyerek vatandaşın sinirlerini aldı. Bu Alman yığışı hayra alamet değildir. Bu yakında Siyonist Amerika’nın İran’a gireceğinin habercisidir. Hem de Trabzon’u kullanarak. Buna göz yummayın, yummayalım izin vermeyelim” dedi. Konuşması sırasında bir ara mikrofonun sesinin kısıldığını fark eden Çebi, ise serzenişte bulunarak, “Sonuna kadar aç tüm Trabzon duysun” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel