Zigana'ya 10 bin fidan!

Torul Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı Zigana Orman İşletme Şefliği, Gümüşhane-Trabzon Karayolu’nun Zigana Dağı Geçidi’ne 10 bin fidan dikimi gerçekleştiriyor.Beraberinde Torul Orman İşletme Müdürü Ozan Aydın’la birlikte fidan dikim etkinliğini kontrol ed

Zigana'ya 10 bin fidan!

Torul Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı Zigana Orman İşletme Şefliği, Gümüşhane-Trabzon Karayolu’nun Zigana Dağı Geçidi’ne 10 bin fidan dikimi gerçekleştiriyor.

Beraberinde Torul Orman İşletme Müdürü Ozan Aydın’la birlikte fidan dikim etkinliğini kontrol eden Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, çalışmanın karayolu üzerinde yol altı şevlerinde bozuk sahaların iyileştirilmesi, verimsiz alanların verimli hale getirilmesi ve erozyonun önlenmesi için yapıldığını söyledi. Yapılan çalışma ile toplamda 10 bin sarıçam, ıhlamur, mahlep, akasya ve huş fidanının toprakla buluşacağını belirten Vali Salihoğlu, daha sonra fidan dikimini bizzat kendisi gerçekleştirdi. Torul Orman İşletme Müdürü Ozan Aydın, çalışmanın hem koruma ve rekreatif amaçlı olması hem de orman köylülerine istihdam oluşturması bakımından önem arz ettiğini belirterek, daha yeşil bir Gümüşhane için çalışacaklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel